Succesvolle bijeenkomst op de LIV Venray voor het project ‘Innovatieve arbeidsmarkt’

Stichting KPV organiseert verschillende projecten. Een van deze projecten is het project ‘Innovatieve arbeidsmarkt’.

Een onderdeel van het project ‘Innovatieve arbeidsmarkt’ is de instroom van ex medewerkers zorg en instroom voor nieuwe medewerkers industrie. Op 6 maart heeft de Stichting KPV een bijeenkomst georganiseerd voorafgaand aan de LIV te Venray. Tijdens deze bijeenkomst waren medewerkers van UWV en varkenshouders aanwezig. Samen hebben zij gebrainstormd hoe ervoor te zorgen dat er meer mensen instromen in de varkenshouderij sector.

Deze bijeenkomst zal vervolg krijgen in de vorm van informatiebijeenkomsten voor werknemers van UWV welke mensen enthousiast kunnen maken voor de sector. Het uiteindelijke doel is dat er daadwerkelijk mensen geplaatst zullen worden op varkenshouderij bedrijven.

 Deel deze pagina:
Ga terug